Dagens äventyr – fjällen

Dagens äventyr är verkligen äventyr! Vi är i härliga skidorten Ljungdalen och har det helt gudomligt. Dagens äventyr blev mångdubbelt, även om vi tjuvstartade med utförsåkningen redan igår.

Det glider på förvånansvärt lätt med två barn i pulkan. Vi tog oss runt på 2,6 km slingan. Uppförsbackarna blir lite extra jobbiga men i nerförsbackarna trycker det i stället på lite extra. Det är verkligen roligt att kunna göra saker med barnen och att de verkar gilla det.
image

Albin somnade nästan direkt och sov de 25 minuter varvet tog (utan pulka ca 14 minuter). Viktor satt och ropade ”snabbare pappa” i uppförsbackarna. I nedförsbackarna satt han med ett stort leende.
image

Efter längdåkningen grillade vi korv i det fria. Det visade sig populärt och flera anslöt när glöden väl fanns. Stärka av energin så tog vi oss an backarna. Viktor är verkligen duktig och har åkt tre gånger uppifrån toppen av sittliften.
image

Ikväll åt vi renskavspanna på byns restaurang mer resten av sällskapet vilket var både gott och lyckat. Både Viktor och Albin lekte med Elize och Pontuz och var hur nöjda som helst.

I natt sover äventyrarna gott!