Vardag med mina tre små hjärtan 

Anders började som sagt jobba i fredags. Jag och barnen överlevde fredagen och måndagen när killarna är hemma från förskolan. Fick bara ett mindre psykbryt på dem vid 13:32 i måndags. Men med gemensamma krafter löste vi det hela och kom iväg på vårt lilla äventyr (vi skulle till ÖB, lättare sagt än gjort med en som ska cykla och två som ska åka vagn). Så fort en är klar händer något med någon av de andra då är man tillbaka på ruta ett. 

I fredags skulle vi få mat hos mamma och pappa, jag överdriver inte när jag säger att jag duschade 13:20 och vi gick sedan hemifrån 15:45.

Men allt går bra och en sak i taget så löser det sig.

Stora uppdraget denna vecka är att klara mig utan Anders tom lördag morgon (till barnen säger han att han kommer hem fredag, och det må så vara, men att smyga in och pussa på dem räknas inte!), då han lägligt nog är på tjänsteresa i Spanien. 

Så här kommer ett livstecken och en avstämning: 

tisdagen: gick bra, tack och lov för simningen. Först var de på förskola och Ellinor och jag gjorde ärenden inklusive rejäl promenad samt BVC besök. Sen hjälpte mormor till med simningen. Middagen hade jag förberett på måndagen så det glufsades pannkakor för glatta livet. Det gick riktigt bra och jag lyckades få i alla tre barnen mat samtidigt. Det blev en del sylt där det inte skulle men jag är nöjd. Viktor hjälpte Albin med att tvätta sig, han blev i varje fall renare. Dessutom hade vi bara ett mindre fall (Albin) med endast mjukdelsskador och ingen blodvite. Succé om ni frågar mig.

  • Alla tre sov 20:15. (Ja, sen vaknade väl Ellinor efter en kvart men det är så vi jobbar). Under hennes sovstunder lyckades jag handla mat på nätet. Var helt slut vid 21:30 så påbörjade uppdrag flytta stora barn (till sina sängar), borsta tänder på mig, mata Ellinor m.m men lyckades nog somna vid 22:30.


Rapport om onsdagen kommer när vi har klarat av den. Kan meddela att hittills har inget blivit som tänkt…

En reaktion på ”Vardag med mina tre små hjärtan ”

Kommentarer inaktiverade.