Energipåfyllning

Jag vet inte hur ni gör, men jag måste erkänna att jag ofta inte hinner med att träffa alla jag vill, jag är också stundtals kass på att höra av mig. Då blir jag liksom extra glad när det händer. Idag är en sån dag. Det började med att jag på lunchen kunde lyssna av ett långt mobilsvar från en vän som saknade min röst:-). Det kan tilläggas att jag och några vänner verkligen försöker få fatt i varann, men ibland blir det mest samtal med mobilsvaren. Sen blev det ett långt samtal med en annan vän på vägen hem, vilket troligtvis resulterar i en liten roadtrip nästa helg. Bara det, spontant och för en gång skull hyfsat oplanerat! Ska man ses blir det ofta så komplicerat och krävs så mycket planering, det är hundar, ungar, aktiviteter och tid som ska synkas. Men lutar åt att vi bara kör! Har även pratat länge med ytterligare en vän idag. Förutom telefonsamtalen blev de lunch med bästa tjejerna idag, var länge sen. Kan man bli annat än glad när man får energi av alla de fina??? Tack!