Egen tid

Att vara föräldraledig är hur bra som helst. Ibland lite lyxigare än annars. Var kvar i Norrköping idag med och hängde med pappa. Eller ja, vi hängde väl inte så mycket. Började dagen (efter morgonvakan) med sovmorgon till 8.20, sen kom pappa med Viktor då den senare ville ha mat. Därefter försvann de båda på långpromenad och jag förflyttade mig från sängen via frukostbordet till soffan. Innan det var dags för lunch. Eftermiddagen bjöd först på en rask promenad med Viktor som somnade gott. Hem och lämna över babyvakten till pappa och sen ut på löptur. Bastun sattes på innan:). Efter löpningen blev det nyttjande av bastu och dusch. Riktigt lyxig dag helt enkelt. Tack pappa!!

Så älskling, du som undrade vad vi gjort, det blev inte roligare än så här! Men det är riktig lyx för din fru:).