Google

Internet är fantastiskt, google är ibland min bästa vän som ger mig svar på mina frågor. Något som jag dock funderat på sista tiden är till vad vi nyttjar Google. Hur ofta Googlar man inte personer i ens omgivning? Är det inte lätt att vi hamnar i ett läge att om du en gång gjort något dumt förföljer det dig i evighet? Den du minst anar kan surfa på dig och hitta saker som du kanske själv vill begrava och glömma. Nej, jag har inte hittat något om mig som jag inte står för så ni behöver inte Googla, men det var bara en fundering jag hade häromdagen. Lite tråkigt är det ju att vi kanske inte alltid ger människor omkring oss en chans för vi har spanat in deras facebook profil eller hittat något negativt om dem någon annanstans. Jag tycker att det är viktigt att man bildar sig en egen uppfattning om människor, det har jag alltid tyckt och det är en av de grundvärderingar som jag har fått med mig hemifrån.