Inskolning till förskola

Föräldraledigheten går alldeles för fort mot sitt slut. 8 månader är känns som en kort tid. Barnen har utvecklats massor under denna tid och det har varit en ynnest att få följa detta. Vi har hunnit hitta på massor med äventyr, men det är säkert lika många vi aldrig han med. Vardagen börjar göra sig påmind och snart är det dags för ledighetskommittén att göra uppehåll.

Nu är första förmiddagen på förskolan avklarad. Albin och Viktor hamnar på samma avdelning Smaragden på Taborsbergs Förskola. Avdelningen är indelad i två olika grupper efter ålder, och där hamnar de i varsin grupp. Fröknarna och kompisarna är bra och roliga, det finns också massor med nya leksaker att utforska. Nu är vi hemma för att äta lunch och vila lite. I morgon blir det ett nytt besök.

Det är inte bara Viktor och Albin som skolats in utan även pappa.

6 reaktioner på ”Inskolning till förskola”

  1. Viktor är nyklippt ser jag, tjusigt!
    Vardagen är också rätt trevlig även om jag ser fram emot lite föräldraledighet vad det lider 🙂

    Tack för kortet från resan. (vi fick dock bara kram från Viktor,
    (övriga namn verkar inte fått plats)

  2. Stora killarna… alla tre Förstår att det är en stor omställning, kanske lättare för de små än för de stora.

    Alltid lika roligt att läsa om era vardagliga äventyr!

Kommentarer inaktiverade.