Strandhäng

Har nu blivit två dagar med strandhäng varvat med lekplatshäng. Lilltjejen är nog lite chockad över att slippa alla kläder. Hon trivs inte alls i vagnen, den är alldeles för rymlig när man ligger där i ensamhet utan kläder och åkpåse. Att hänga på stranden är dock en succé. 

Igår tog vi oss till stranden redan vid 8, perfekt. Frukosten på hotellet börjar först 9 så vi kör två frukostar. En vid 6 och en frukost vid strax efter 10. Då kan vi sen nöja oss med lättare lunch. Frukosten på hotellet är helt ok, äggröra, korv, bagels, yoghurt m.m. Men ni kan vara lugna, det är amerikanskt kaffe.

Det var en hit att vara tidig på stranden innan det blir så varmt. Dels kan man prova på livräddaryrket innan de har öppnat.

Båda tjejerna trivs med strand och hav.

Mycket lek blev det.För er som inte vet så finns det krokodiler i havet. De jagar gärna små barn och pappor. 

4 reaktioner på ”Strandhäng”

  1. Det är så roligt att se allt fantastiskt ni gör med era barn. Imponerad att ni gör en långresa med tre små barn men jag förstår att de kommer att få träffa sina kusiner också. Kram till er alla

    1. De är underbara att resa med även om det ibland har sina utmaningar. Vi är nog lite galna 🙂 På måndag bör det av till kusinerna. Kram

  2. Hur mycket fin mjuk sand som helst och mycket strand att breda ut sig på och gräva ner brorsan i. Jag som trodde det var alligatorer som fanns i Florida men tydligen inplanterad lösslappt krokodil. Bäst att akta sig i alla fall! Kram

Kommentarer inaktiverade.