Renoveringshelg i nya sovrummet

 Helgen har spenderats med spackel, sandpapper och easy cover. För någon helg sedan var vi och köpte tapet och färg till det som ska bli föräldrarnas sovrum. Jag vet inte hur det gick till men jag ska visst få ett rosa sovrum.

Vi byter fönstret också, det ska komma i slutet av november. Där får Janne hjälpa till att byta då det behövs mer yrkeskunnande än vad Google kan ge. Erfarenhet är svårt att få via Google. Jag märker förresten att jag efter några rum är betydligt bättre på att spackla nu.

 I mitten av veckan kommer troligen Blixten (rörmockare) för att sätta termostater på samtliga element. Han får då sätta tillbaka elementet jag tagit loss och pluggat. Jag inser att jag inte är någon rörmockare, det blir lätt vatten utanför rören samt droppande pluggar. Det ger respekt för yrkeskunnandet 🙂

Inflyttning är planerad till jul och Albin ska därefter få eget rum och stor säng. Innan dess ska vi slipa golven på ovanvåningen. Vi tänkte passa på när svärföräldrarna är bortresta så att vi kan bo i deras hus.

Åter till arbete! Dags för grundfärg och sedan mer easy cover.