Mindre barn

Albin har inte vuxit till i samma takt som BVCs kurva anger. Idag ska vi tillbaka till barnkliniken för kontroll. Jag tycker han vuxit till sig på längden och tror han ”biffat” till sig lite. Skulle han inte gjort det så är jag inte orolig då Ekot i morse rapporterade att regeringen beslutat om mindre barn i förskolan

Vi har dessutom fått plats på förskola från och med 12:e augusti. Båda barnen börjar på en liten förskola med 30 barn. Den ligger mellan oss och morfar vilket nog blir bra. Förskolan har en rätt liten utegård men de gör därför utflykter tre dagar i veckan. Den blir nog väldigt bra! Förskolan bloggar förresten också, det gäller att hänga med.

2 reaktioner på ”Mindre barn”

  1. Även jag drog på mina sura mungipor när jag hörde att de skulle ha ”mindre” barn i förskolan.

  2. Underbart! Då borde vi ju få plus i kanten för att vi faktiskt har två mindre barn, varav en är ännu mindre!! Mindre avgift?

Kommentarer inaktiverade.