Hjärtat!

Jaha, så var det då dags. Arbetet kallar! 8 månaders frånvaro. 8 månader som försvunnit i ett nafs tillsammans med världens finaste lilla kille! Oj, vad mycket som har hänt på dessa 8 månader. Från det lilla lilla knyte som man knappt kunde tro att vi skulle få ta med oss hem utan instruktionsbok till en 8 månaders ”stor” kille som nu ska få kvalitetstid med pappa. Nu är det en livfull liten grabb med massor av energi, nyfikenhet och en alldeles egen liten personlighet (ja, nu blir jag tårögd). Han har gått från att äta, sova, äta, sova osv till att nu utforska världen själv, först genom ålande, sittande och sen i gåstolen. Nu kryper han runt och det snabbt som attan när han får syn på något han vill åt (helst kylen eller diskmaskinen), han ställer sig upp själv och går runt vardagsrumsborden eller soffan. Fyra små tandsingar har även tittat fram. Min älskade lilla kille:-).