Julafton 

Njuter nu av massor av goda julkakor och givetvis äggtoddy. En av många fördelar over here. Kommer behöva skriva ner många nya recept. Vi har nog fått lite nya traditioner till nästa jul. Många trevliga kvällar med kakor och prat samt planering av Elfs aktiviteter. Sista natten blev det gunga. Det var lite svårt att få till och mitt förslag var att vi kunde låta honom ”just hang himself” var nog dock klokt för barnens skull att han inte gjorde det.

Började dagen med pancakes, gröna. Sen har vi följt Tomtens färd över jordklotet, stor fascination och mycket spänning. 

Förmiddagen spenderades inomhus med pussel, spel. Lite halvtråkigt väder med regn. Efter lunch bestämde Anders och jag att vår familj skulle gå ut trots regnet. Lagom till dess att blöjbyte, toabesök och påklädning var avklarat så klarnade det upp. Riktigt härlig och soligt under eftermiddagen. Så även Niklas och Erik kom med på en promenad, blev nästan en timme och efter det lekte jag och Albin ute. Vi gjorde snögubbar och snölykta. Albin ville göra ännu fler snögubbar.

Vi har även lagt ut mat till renarna (med glitter i så att de ser den). Det blev även en hink med vatten för Viktor konstaterade att de nog var törstiga också. Även fatet med kakor och mjölk till Tomten är framställt.

Nu återstår bara att krypa till sängs och se om Tomten hittar hit natt. God Jul!

2 reaktioner på ”Julafton ”

  1. vilken härlig julafton ni haft! Och så bra att tänka på mat och vatten till renarna också, inte bara kakor till tomten. Och väldigt fina snögubbar, Albin såg riktigt stolt ut över dom. Vi hade också en bra julafton som vi avslutade med julmässa så det var juldag innan vi var hemma igen.

Kommentarer inaktiverade.