4-år

Helt galet att det redan gått fyra år sedan världens finaste Viktor kom till världen. Det var faktiskt en solig, fin majdag. Minns att jag på förlossningen hade ”När lillan kom till jorden” i huvudet och att jag tänkte på att det var en sån dag som i visan.

Det har varit fyra år fyllda av nya roller, lära känna ny liten familjemedlem, se hur man själv är mamma, hur man förhåller sig till pappa, hur man är kvar som vänner och livskamrater, hur liten blev stor och fick en lillebror. Oj, vilken resa. Oj vad det där lilla namnlösa knytet lärt sig massor, vuxit massor. Bebis Viktor

Framförallt har han lärt oss massor. Blivit vår stora frågvisa och fundersamma lilla pojke. Visste inte att man kunde känna så mycket kärlek, men ännu häftigare är att man kunde få så mycket kärlek, denna helt villkorslösa kärlek. Älskade fina Viktor, stort Grattis på din födelsedag! Tack för allt du lär oss.

Viktor ågelsjön