Ändrade planer…

blir också bra…

Den här helgen började med att farmor hörde av sig i fredags och frågade om hon fick komma. Träffa barnen och hjälpa till i trädgården. Perfekt tyckte vi! Viktor blev alldeles till sig på lördagsmorgonen när jag berättade att farmor skulle komma. Eftersom vi tänker byta bil passade föräldrarna på att åka till bilfirmor och farmor och barnen roade sig i Folkparken. Vi hittade en bil som de skulle hålla till oss och barnen var nöjda och trötta. 

Idag var planen att vi skulle åka till Linköping och bada vi och Leo. Men bilköpet föranledde en hel del surfande vilket resulterade i att Anders fick åka till Stockholm och kolla bil. Vi hittade tre bättre alternativ än den vi lagt undan så vi kände att det var värt en titt. 

Jag, barnen, Leo och mormor fick därför åka och bada på badhuset i stan. Men det funkade ju det med. Vi gillar verkligen barnavdelningen där. Lagom djup, många rutschkanor och förhållandevist varmt vatten.  Badkillen nr 1. 


Efter badet behövde mamman fika hos mormor och morfar. Vi fick lite brädbitar med oss hem till barnens glädje. Så väl hemma var vi ute och snickrade. Vi började bygga ett hus, men det blev en gubbe istället. Älskar barnen fantasi. Denna gubbe har sedan varit och hälsat på Kalle, gungat och lekt i sandlådan. Anders lät sjukt förvånad över att jag och barnen snickrat…. Humpf.

Viktor slog i två spikar helt själv sen blev han trött.  

 
Albin hamrade lite men målade desto mer och var dessutom förste spikleverantör.  

 
Bilen då? Slutat med att Anders köpte en. Hämtas nästa måndag! Blir riktigt bra. Inköpt på samma firma som vi köpte Saaben så det känns bra. Vi kan verkligen rekommendera ALDBIL i Stockholm.