3-0 till mamma 

Dagen började med mys. Vi äter ALDRIG framför tv:n. Men idag till vasaloppsstaren blev det ett undantag. Riktigt mysig om än lite rörigt med en uppspelt 3,5 åring. Väldigt till sig över att få sitta i soffan, på fotpallen, soffan, ja ni fattar…

  
Vid lunchtid körde vi pappa till tåget. Vinkade hejdå ordentligt, han är i Madrid på tjänsteresa.

Sen hem för lunch och sedan snabbt iväg för att Albin skulle simma igen. Tänkte att vi tar spårvagnen så hinner hann sova lite. Släppte av Viktor vid Marielund hos mormor och åkte vidare. Planen att Albin skulle sova gick sådär. Vid rådhuset vann jag! Yeah! 

 
Nu ligger jag mellan två sovande barn. Två sagor senare, snabb och smidigt. Alltså 3-0 till mig, något säger mig att dessa siffror kommer ha ändrats radikalt innan pappa är hemma igen.