Finaste skatten!

Vi hade en fantastisk vistelse på Irland! Det regnar en del på den ön och jag hade läst om att man skulle se många häftiga regnbågar. De lyste dock med sin frånvaro, fram till näst sista dagen. Men vilka häftiga regnbågar vi väl fick se, det vad dessutom två dubbelbågar. Svårt att fota, men en sak är säker och det är att jag har världens finaste skatt som står lämpligt under regnbågen. Mina underbara grabbar, älskar dem så mycket!

Killarna - kärlek

2 reaktioner på ”Finaste skatten!”

  1. Underbar bild!!! Och så glad att du ibland i vardagsstressen tar dig tid och reflektera över din fina skatt ☺

    1. Jo man behöver fundera över allt bra man har. Blir lite trött på alla negativa människor ibland. Vi får ringas i helgen för jag har bokat biljetter nu!! Inte helt lätt men till slut så kram

Kommentarer inaktiverade.