Kalerum-Norrköping-Malmö

I fredags åkte vi till stugan för att fortsätta med altanen och hänga med farmor och farfar. Väldigt roligt att se hur mycket småkillarna trivs, de springer efter farmor eller farfar mest hela tiden:-). Så härligt, bra väder i lördags, sämre i söndags. Sämst var väl att min hemresa med tåg och buss tog lite dryt 6 timmar… Det är skönt att tågen i det här landet går som på räls….haha

En natt hemma, sen jobb och natt på konferenshotell följt av tåg till Malmö (chockerande nog gick just detta tåg). Mitt tåg hade lämnat Stockholm innan växel/signal/el eller vilken typ av fel det var denna gång…. Nåväl haft en bra dag på Sturup, Malmö Airport. Ni ligger jag i hotellsängen och loppar mig. Bor ute på flygplatsen, tror att småkillarna är avis på att jag har ett stort flygplan utanför mitt fönster. Faktiskt helt ok att bo här ute och skönt att ha typ 250m till jobbet imorgon.

Jag låter Anders lägga upp bilder från stugan och vår stora fina altan:-)