Födelsedag

Tänk att så fort jag (troligtvis är jag inte ensam) får frågan om vad jag önskar mig så står det still. Aldrig kommer jag ihåg vad jag vill ha. Men efter influenser från svägerskan är det inte så dumt att lägga upp det på bloggen. Lätt för alla som vill köpa något att få idéer. Förvisso är det inte så nödvändigt med presenter. Är ganska kass sen jag fick barn på att handla till mig själv. Fick ”skäll” av Anders för ett tag sedan eftersom jag hade använt mitt presentkort till att handla åt barnen istället för mig. Men det är så lätt och dessutom mycket roligare att handla till barnen. Nåväl, bara att inse att eftersom huset är nytt för oss men i övrigt gammalt är det mest sånt som står på min önskelista. Funderade ett tag på att skriva att jag vill ha presentkort på PeGe:s Nordsjö idé och design men tror att Anders tycker det är fel koncept. Men jag vill gärna ha magnetfärg och dessutom griffelfärg. Till trädgården önskar jag mig en kantskärare samt belysning att sätta på valda ställen för att lysa upp träd etc, det gör inget om de har sladd, det viktiga är att de lyser bra, annars kan det kvitta. Hängstol till min trädgård från IKEA (se bild nedan), dynlåda för förvaring av leksaker, korg eller något liknande till vårt uterum för förvaring av filtar och liknande, förvaringskorgar till badrummen, gardinstänger från IKEA, ugnsformar i teflon (har de som ICA säljer men de är utnötta nu efter minst 8 år:-)). Presentkort på IKEA, Åhléns eller K-rauta funkar alltid. Det finns alltid saker som behövs till våra renoveringar.

Brun hängande stol med grå kuddar