Hej Tomten!

Mitt namn är Viktor och jag är en glad liten kille på 19 månader. Jag är alltid snäll och lyssnar jämt när mamma och pappa säger till mig. Men ibland tycker jag de använder ordet nej onödigt mycket, herregud man måste ju få kolla. Men annars är de också väldigt snälla. Jag har även en lillebror som heter Albin som är söt och snäll (ibland tycker jag han lägger beslag på mamma lite väl mycket dock, men han behöver visst tutten…).

Nåja, jag har funderat på vad jag önskar mig i år och här kommer lite förslag, leksaker som t.ex. byggklossar, pingisbollar, böcker, docka, köksleksaker/leksaksspis, kavel så jag kan hjälpa till att baka samt kläder långärmade bodys/tröjor samt pjamas i storlek 86 och innetofflor (storlek 23 eller 24).

Barnkavel

Totte går till DoktornEmma TvärtemotSvenska julvisor (inbunden)Fårskinnstoffel

Jumboklossar 40-pack

Jag skulle även vilja ha en Stokke Tripp trapp stol. Det går utmärkt med ett blocket fynd eller ett litet pengabidrag.

Stokke Tripp Trapp - Stol för kök & vardagsrum - Hitta lägsta pris, test och specs