Vår allra käraste!

Blir stora killen idag, 9 månader! Han har nu varit här hos oss längre tid än graviditeten. Vilka månader det har varit. Helt otroligt. Han är så himla nöjd och glad vår fina kille.

Helgen har varit så härlig! Han var riktigt trött idag och har sovit massor. Men han är ju inte van vid full fart. Casper har lekt massor med ”min vän Viktor”. Fast en treåring förstår inte riktigt varför Viktor klappar/slår samt vill stoppa alla leksaker i munnen. Casper har delat med sig av massor med goda råd, kramar och pussar. Förstår dock inte varför jag fick ge honom godnatt puss på bakhuvudet och Anders på munnen. Å andra sidan hade han garanterat förklarat det om jag frågat:-). Så söt kille!

Viktor gillade även hundarna, jag var lite orolig att han skulle bli rädd eftersom de är så stora. Men det var bara spännande att klappa på dem. Dagen idag spenderades i Romme, så Casper fick åka skidor. Helt underbart väder, -3 och strålande sol. Slutligen bjuder jag på en bild med kass kvalitet men ändå. Det finns nallar och det finns nallar.

20130203-223657.jpg

2 reaktioner på ”Vår allra käraste!”

Kommentarer inaktiverade.