Bröllopsresa i Rom

Mrs Dahlgren… gillar det bättre än fru Dahlgren. När vi kom till hotellrummet stod en flaska champange på rummet med ett brev adresserat till mig, Mrs Dahlgren:-), med gratulationer till brudparet, trevligt tyckte vi.

Liten provsmakning blev det… 

Rom var en väldigt trevlig stad med mycket att se. Blir nästan lite övermäktigt med alla ruiner och historiska platser. På väg till ett monument hittar man tre till. Det finns med andra ord mycket kvar att se, men vi har ändå sett mycket. Förutom alla mäktiga byggnader har vi njutit av fantastisk italiensk mat, pastan är verkligen något särskilt. Vinet var enligt säkra källor också riktigt bra (utom till någon lunch), den färskpressade juicen var underbar. Härligt och fint väder hade vi, sol varje dag och perfekt att sitta ute och äta både lunch och middag. Det var runt 15 grader mitt på dagen så det var verkligen över förväntan.

Första lunchen, pizza Margherita
Anders åskådare vid en demonstration
mot sänkta inkomster för taxichaufförer.

Vykort måste ju bara skickas från
Vatkanstaten
På väg upp i Peterskyrkans kupol


Maken i Colosseum
Riktigt imponerande byggnadsverk

Utsikt från Spanska trappan

Sammanfattningsvis har vi haft en riktigt härlig bröllopsresa i Rom med gott om tid för att bara få njuta av att vara vi:-). Vi kastade båda mynt i Fontana di trevi så vi får se om vi återvänder, det sägs så i varje fall.