Andra advent 

Vilken helg vi har haft. Hunnit massor och umgåtts. Leo kom på besök lördag till söndag. Hade en idé om att vi skulle hinna baka lussebullar. Men han var trött så degen gjorde jag, Viktor och Albin. De andra sov lite till. Sen blev det ut och greja lite i trädgården, tog undan studsmattan. Viktor hade många frågor om varför och jag tror han inte vågar lita på att den kommer tillbaka i vår. Efter det så skjutsade vi hem honom eftersom vi skulle på julmyshugge hos grannen. Men innan det fick vi oväntat besök ett tag. Bra när man är nära vänner för då kan man fortsätta baka ändå. De blev väl jästa mina bullar. För fick avbryta ett par gånger så sista plåten tog jag ur ugnen vid 18-tiden. Våra killar älskar verkligen att baka. Fick väldigt bra hjälp att baka ut, garnera och provsmaka.