Nolltolerans

Idag fick jag bilder på våra barn som springer i vattenspridaren, glädjen var total. Tyvärr tänker jag inte delge er bilderna. Anders och jag är nämligen rörande överens om att vi aldrig lägger ut bilder när våra barn är nakna i något forum. Jag har sett alldeles för mycket skit och är alldeles för cynisk för att detta ska vara ok, en nackdel med att ha arbetat i domstol i så många år. Det är lätt att bli cynisk. Tycker personligen att det är konstigt att inte fler reflekterar över det. Vet många som säger att, ja men det är ju bara mina vänner. Ja, jo det är ju vanligt att du känner dina 367 facebookvänner eller dina följare på Instagram så väl. Och vet ni vad, här kommer cynismen in, tror ni facebookvännerna till den 21-årige praktikanten i Högsby visste om hans böjelser? Och medvetet valde att inte slå larm när han fick jobbet på förskolan? Nä, misstänkte det. Där har ni anledningen till att vi vägrar naket även om det kan tyckas oskyldigt….