Skolavslutning

I veckan var vi på skolavslutning i Varvs kyrka. Det var riktigt trevligt, men för långt. Småttingarna var nöjda i en timme men sen ville de inte sitta still längre. Gulligast va när Viktor längst bak efter sexornas framträdanden glatt ropar ”Joel, här är vi! Hej Joel, Joel kom” etc. Tyvärr hörde inte Joel men de flesta runt om oss skrattade hjärtligt åt Viktors glädje. Inser att detta är en story som Viktor kommer skämmas ihjäl för i framtiden… Sötis:-)

Bäst var sexornas framträdande. Roligast var att fanbärarna slog i ljuskronan, den första av misstag, den andra (Joel på uttåget) med flit. Det sista är hörsägen eftersom jag missade det då barnen lessnat för länge sen och vi var ute och sprang på kyrkogården istället.

Osynligast var nog Liam, han är fenomenal på att dölja sig:-), kanske är han också huvudet längre än alla andra om ett eller två år, då kommer vi kunna se honom. Mamma lyckades nog dock fånga honom på bild utanför kyrkan.

Grattis busbarnen och hoppas ni får ett härligt sommarlov!För han har slutat 4:an!För han har slutat 4:an!

 

Nicklas18Och han har slutat 6:an!