Lycka!!

Vi är tre personer i det här hushållet som var extra saliga igår. Jag, Viktor och Albin. Vi fick premiärbada! Vi hade hur skoj som helst. Äntligen! Idag hörde jag Viktor tassa upp och jag och Albin väntade på att han skulle komma ner. Men han dröjde så jag gick upp. Hittade honom i badrummet vid badkaret. Där stod han glatt och konstaterade ”Viktor tittar badkaret”. Som sagt vi är super glada över vårt badrum. Återstår att få upp spegelskåpet, krokar och lite små fix. Ja och dörren så klart, men herregud det är ju bara en liten detalj. Dessutom har vi småbarn.

2 reaktioner på ”Lycka!!”

  1. Oh, vad jag saknar er alla tre (och dina härliga humor)! Och självklart maken på ett hörn! Men förstår fullt ut er förtjusning över att bada 😉 Du har själv insett att du inte bara fått två klätterapor utan även två badmonster, eller hur 😀 Och undra vart det kommer ifrån…

Kommentarer inaktiverade.