Åter till vardagen

Imorgon är det alltså helt slut. Har varit så lyxigt att få vara borta en hel vecka med familjen. Det är roligt att få tid tillsammans alla fyra. Vi har haft det helt underbart på Gran Canaria. Tack finaste mamma för att vi fick följa med på din 60-års resa. Vilket ställe! Vi får återkomma med lite bilder och en utförligare reseberättelse när vi fått tid till att föra över bilderna.

Idag har vi påbörjat projekt nästa steg i renoveringen. Herregud, det jag gör mest sen vi flyttade in är nog att packa om. Först packa upp saker på ett ställe, sen är det dags för att renovera där och alla saker får flyttas igen. Nästa steg nu efter badrummet är att ta tag i det som ska bli kontoret och då blir det så att vi tar tre rum på en gång. Blir mest logiskt så. Egentligen emot byggledarens principer men vi har faktiskt fått med honom på det. Så idag har Anders byggt klart taket i källaren (lite eftersläpning, ni vet det där som ingen ser men vi vet…) och jag har flyttat runt på saker…