Nytt badrum

Villaidyllen har startat nästa projekt, att renovera badrummet. Ända sedan inflytt har vi vetat att vi vill bygga ut badrummet på ovanvåningen. Det gamla var väldigt långsmalt och trångt med en onödigt stor dusch. Genom att flytta en innervägg får vi plats med ett badkar, något som barnen kommer att gilla. Från första början fanns även tankar om en mindre bastu, men den har fått stryka på foten under arbetet.

Viktor är platschefen som styr upp hjälper till där det behövs. Morfar är försteman och ovärderlig i arbetet! Det är perfekt att ha tillgång till en pensionerad snickare som vet hur saker ska göras.

Ritning befintligt badrum
Ritning på det befintliga badrummet, hallen ovanför trappen och det angränsande sovrummet.
Foto innan rivning
Foto på badrummet innan vi startade något arbete.
Ritning nytt badrum
Ritning på det nya badrummet med plats för både dusch och badkar. Den ljusblåa väggstumpen är en planerad glasbetongvägg på en meters höjd.

 

Rivningsfoto
Rivningsbild, villaidyllen står nu utan dusch. Trädgårdsslangen är det närmaste dusch huset förmår. Kortväggen längst in visade sig innehålla en fuktskada i form av blöt gips och mögel. Nu börjar man få känslan för hur rummet kommer att bli!