Produktivitet

Att ha småbarn innebär längre dagar. Tack och lov (peppar peppar) går inte våra barn upp super tidigt. Oftast runt 7, ibland vill Albin upp vid 5:30. Idag gick han och jag upp 6:15. Det bra är att man hinner mycket. Redan innan pappa och Viktor gick upp strax efter 7 så hade jag och Albin fått ut täcken på vädring, laddat en tvätt och påbörjat städning av toaletten. Vi har fått massor gjort idag vilket känns bra. Vi hann även med en sväng till växtmarknaden vid Färgargården där vi precis hann träffa Harriet som stod och sålde med sin pappa. Perfekt för oss som inte är så kunniga att få hjälp av någon som vet hur vår trädgård ser ut. Så nu ska vi ”riva” en rabatt och skapa en ny med finfina perenner. Kan tyvärr inte delge er vilka, men kan visa resultatet sen. Projekt för imorgon kommet bli att fixa pallkragarna och rabatten.

Kvällen bjöd på grillning och bad i poolen med våra fd grannar från Uppsala. Riktigt roligt att träffas. Föga förvånande är gräsmattan i vårt gamla hus i tipp topp och har skapat lite prestationsångest hos övriga. Men är man greenkeeper till vardags så…