Lite annorlunda

Idag har jag och Albin varit hos läkaren för sexmånaders kontroll. Vikten är godkänd, han är liten, men går i varje fall upp. Han var väldigt glad hela tiden, när läkaren klämde på magen (ser bryskt ut) så skrattade han bara, detsamma när han kollade höfterna. Det har Viktor aldrig gillat. Men Albin var väldigt glad. Han passade även på att kissa när mamman höll honom.

Det negativa är att vi kanske kan misstänka överkänslighet mot mjölk. Han har vid två tillfällen fått mer gröt men även rån. Båda gångerna har resulterat i skrikfest och vägran att amma. Så imorgon måste jag åka till en större mataffär och införskaffa mjölkfri gröt. Idag fick han ärtpuré istället och det var en fest. Men måste erkänna att jag har glömt hur kladdigt det är…. Det viktigaste är att han är nöjd. Sen är han ju för rolig. När jag ska torka av honom skrattar han så han kiknar och storgråter när jag går bort för att skölja trasan för att sedan bli överlycklig när jag kommer tillbaka. Sötnosen.

20140513-191741.jpg Va? Kladdig? Inte jag väl?!