Wow, wow och wow!

Vilken underbar morgon! Albin vaknade vid strax före 6. Bestämde mig då för en morgonpromenad ändes Mälarens strand. Så en ljuvlig dryg halvtimmes promenad innan frukosten fick det bli. Trevligt med familjetid på morgonen. Vi var först och ensamma i frukostmatsalen, helt plötsligt känns det sent att frukosten öppnar 7:30. Vem hade trott att vi skulle va först ?!:-). Åkte ner till minigolfen och fotade lite innan vi åkte. Så vackert! Sigtuna är en ljuvlig stad!

20140426-095013.jpg
Kan förutom besök i Sigtuna även rekommendera en natt (eller fler) på Sigtuna stiftelsen. Riktigt fint, väldigt bra rum, bra frukost. Frukosten var lagom, allt man vill ha fanns men i lagom mängd, de fyller på successivt istället. Mycket fräscht. De hade hemgjord blåbärssoppa i shotglas. Mums! Har aldrig fått så god blåbärssoppa tidigare (och då har jag ändå åkt öppet spår).

20140426-095530.jpg
Slutligen, när ni besöker Sigtuna måste ni äta på Båthuset. Middagen var fantastisk. De som dricker började med ett glas champagne, fint ska det va! Jag ville inte vara sämre så jag tog mousserande vatten, au naturel:-). Förrätten blev råraka med löjrom (ojojoj), huvudrätt blev röding, grönsaker, hollandaise och färsk potatis, de andra tog abborre. Till efterrätt blev jag informerad om att jag bara måste ta vaniljglassen med rabarber. Sagt och gjort. Oj vad rätt det var, längtar så efter mer rabarber. Anders avvek och tog chokladmousse. Han var också sjukt nöjd. Så wow vilken middag. Trots att det var så mycket äter jag gärna samma meny ikväll. Tyvärr erbjuder inte huset på Enebymovägen dessa råvaror.