Norrköping

Undrar om det beror på att jag är nyinflyttad, men alla här är så trevliga. Eller så är det bara för att jag ser helt förstörd ut (men det tycker inte jag att jag gör). Fått så schysst hjälp på Coop idag, åt fika/lunch tidigt för någon ville amma. Köpte räkmacka, kaffe och korv. För att underlätta så erbjöd sig kassörskan att lägga allt på en bricka och komma ut med.

Inne på Coop frågade jag om krav sallad, då gick hon efter och kom dit jag var så att jag slapp köra fram och tillbaka. I mejeriet frågade jag om ekojuice som skulle kosta 10kr. Det skulle den dock inte på Coop forum utan jag hade läst fel. Jaja sa jag det gör inget, vi har nyss börjat handla här för ni är så himla bra på ekologiskt sortiment. Vill du kan jag märka om en åt dig? Tack gärna! Sen åkte jag på avstämning och då bad kassörskan om ursäkt för hon tyckte väl att det var lite oturligt, två stora påsar och två barn. Det slutade med att trots att det blev kö så packade hon ner alla varor åt mig samt hämtade en ballong åt Viktor. Kanske är inte Coop alltid billigast men deras ekoutbud och denna service är kanon!