Ledig????

Inser nu att det var ganska smart av mig att sedan tidigare planera in en tripp till Uppsala den 12 april för 30-års kalas. Fast jag har ju inte planerat kalaset, det blev vi ju bjudna till. Tur att vi känner sådana ungdomar! Nåväl, jag tackade ja och var tydlig mot min äkta hälft att vi skulle gå. (Nu är det för sent att dra sig ur). Min tanke var att det vore roligt att komma bort lite och få lyxa med en hotellnatt. Det behöver vi verkligen. Oj vad det är fullt upp. Att jag nu har satt mig i soffan sen kanske en kvart tillhör ovanligheterna. Vi har kommit i ordning hyfsat som jag skrev tidigare, men eftersom inte allt är där det ska vara blir det stökigt när man får springa genom halva huset för att hitta en mössa för att den fått fötter/blivit nerkräkt eller är ”fel”. Sen ska det renoveras, beskäras träd, lagas mat, handlas, passas barn, bestämmas inredning, städas etc. Men Viktors rum är snart klart, jag har en strykning färg på en vägg kvar, Anders har en tapetremsa kvar som ska upp när jag målat klart. Sen ska det målas fönster, listas, dörrkarmar och dörr ska dit och slutligen städas, städas och städas. Det är riktigt roligt och rummet blir verkligen super fint! Ska bli roligt att låta honom flytta in. Sen blir det hallen och vårt sovrum. Fortsättning följer….