Nöjd kille!

Viktor har haft en bra dag idag. Katten kom och gosade massor ingen tvekan om att den katten bor hos en småbarnsfamilj inte! Sen åkte vi pulka och han åkte massor med Selma. Holger var givetvis med. Mammorna hade ambition att fika i backen. Går sådär när det ska knuffas på och sedan hämtas. Det var dessutom alldeles för kallt så vi får göra om det en varmare dag. Inne passade vi på att baka bullar (till semlor). Viktor mortlade kardemummakärnorna. När jag bakade ut bullarna passade pappa på att bada med båda killarna. Fantastiskt att Albin gillar att bada och accepterar att Viktor stänker vatten på honom, men han är så nöjd så. Är övertygad om att poolen i huset kommer bli välanvänd.

20140123-200939.jpg

20140123-200953.jpg

20140123-201018.jpg

2 reaktioner på ”Nöjd kille!”

  1. Kul att han haft en bra dag! Du och Anders blir bortskämda med en så duktig hjälpreda i köket!

    1. Ja verkligen. Han tycker det är så skoj att hjälpa till. Han är städtokig också. Igår hittade han smuts på golvet efter frukosten och då tjatar han på att det ska dammsugas. Han först och sen jag…

Kommentarer inaktiverade.