En chipspåse

Vi har haft finbesök av farmor och farfar, de kom igår och stannade tills idag. Det var väldigt trevligt och Viktor och vi har blivit bortskämda. Tack!:-)

Nu efter en vecka är det BVC som har hand om oss. Eftersom vi vill ha samma sköterska som till Viktor blir det hembesök först på måndag. Tycker det är toppen att de gör hembesök. Men vi fick åka till BVC idag för de ville kolla Albins vikt innan helgen. Det blev bra för då fick Viktor hänga med farmor och farfar. Vi hann dessutom ta en tur till Gränby för att köpa lite mat och BH till mig (måste dock bytas, suck). Men en bra win win för alla. Albin då? Jorå, han växer så det knakar, 1 cm längre och 200 g tyngre.

2 reaktioner på ”En chipspåse”

  1. Tack för att vi fick komma och hälsa på och träffa Viktor och Albin och deras föräldrar också förstås. Det var roligt.

Kommentarer inaktiverade.