I´m alive!

Två jobbdagar avklarade. Första timme i torsdags beskrivs bäst med ordet chock! Kändes så sjukt märkligt att vara där och jag tittade ett antal gånger efter Viktor. Har ju inte varit på jobbet utan honom. Om man ska vara petig så har jag ju aldrig varit ensam på mitt jobb, han har ju varit med sen starten. Men nu har jag alltså spenderat två hela dagar på jobbet utan honom.

När chocken hade lagt sig, lösenordet var bytt så vips var jag igång igen. Det är faktiskt riktigt roligt och det är så roligt med alla spännande utmaningar som ligger i vår. Kan helt klart konstatera att det gick extremt fort att komma in i allt igen. Ett mer formellt möte har avklarats och dessutom tre informella men ack så nyttiga möten. Alla mejl avbetade, todo saker uppfångade, lösa trådar utredda, ja två helt normala och roliga arbetsdagar alltså:-). På måndag kommer hon som vikarierade för mig och ska överlämna mer formellt, utöver det är resten av tiden vigd för möten. Helt sjukt hur en tom kalender helt plötsligt kan vara full. Det känns bra att vara tillbaka, självklart saknar jag Viktor men det är ju den här tiden som jag kan passa på att njuta. Nu är han hemma och har det hur bra som helst med pappa och jag kan fokusera på jobbet utan dåligt samvete åt något håll. Jag har ju dessutom kvällarna och helgerna med honom.