Bröllopsdag!

Ett år idag! Oj, vad tiden går:-). Vi pratade lite om det igår, om när vi visste att det var vi. Jag vet faktiskt ganska exakt när jag visste att det var Anders som jag skulle leva med. Visst visste jag innan det att han och jag hade något riktigt fint och visst hoppades jag på att det var vi sedan länge, men det var först en bra bit in i förhållandet som jag visste. Tack Anders för att du finns och för allt du ger mig. Älskar dig!

Tack alla underbara som gjorde vår fina bröllopsdag så fantastisk. Här kommer lite bilder.

Förberedelser med finaste Jenny!

Gifta!

Precis som jag alltid drömt om, häst och släde från kyrkan.

 

3 reaktioner på ”Bröllopsdag!”

  1. Härlig helg måste jag tillägga inte bara den dagen (men det var ju såklart höjdpunkten!)!

    Skönt bild med ”minerna”, Jenny behöver ingen spegel för att veta hur den ser ut 😉

  2. Det blev verkligen så lyckat, kändes som om vi hade flyt med allt och bra toastmasters också:-)

    Ja gillar också bilden, så roligt att piffa med henne:-)

Kommentarer inaktiverade.