Paus från flyttbestyr

Idag ska jag få ta en välförtjänt paus från alla förberedelser inför flytten. Jag ska nämligen spendera eftermiddagen i Stockholm tillsammans med bästa Uppsalatjejerna. Helt underbart höstväder bjuder dessutom huvudstaden på! Det blir shopping, fika, middag som sedan avslutas på Cirkus med den underbara Linköpingssonen Lasse. Ska bli helt fantastiskt!!

Flyttförberedelserna går annars utmärkt, vi sålde vår mikro i början av veckan och igår lyckades vi sälja vår tjocktv. Ni som har sett den förstår att lättnaden är stor att slippa bära bort den själva, den vägde ju bara runt 75 kg. Tjohoo. Jag är dock fortfarande sjukt imponerad av att jag och Linda lyckades bära den helt själva nerför två trappor sist A och jag flyttade. Jag glömmer dessutom aldrig paniken i A:s ögon när vi skulle lyckas svänga i den trånga trappan med den lilla lilla tjocktvn. Men vi lyckades. Tack Linda!