Semester

Kom att fundera lite på sommaren och semestern. Vi gillar att vara ut i naturen och idag fick vi tidningen Turist, där kom en del inspiration och tankarna på semestern började spira. Det kommer att bli fjällvandring i Dalarna och Jämtland i år. Min första fjällvandring var vi i Jämtland och utgick från Vålådalen. Det blev en vandring till Vålustugorna, Gåsen, Stensdalen, toppbestigning av Lillstensdalsfjället och sedan tillbaks till Vålådalen. En av STF:s (Svenska turistföreningen) stugor i Stensdalen brann upp i fjol. Trist men det verkade vara en olyckshändelse. Här är två underbara bilder från den vandringen och Stensdalen.

Jag utanför huvudstugan, njuter av solen efter en lång dagsetapp.
Foto: Anders Dahlgren
Bilden tagen från bron upp mot huvudstugan i Stensdalen.
Foto: Anders Dahlgren