Upp eller ner?

Idag är en sån dag då jag egentligen är mest ner. Å andra sidan vill jag vara positiv och tänka på allt bra istället. Det är ju dagarna då det är ner som det är svårast att se det positiva. Blir förundrad över att vissa personer inte ser det uppenbara samtidigt som jag förundras över de som inte är så nära som direkt ser det som de andra borde se. I de förstnämndas fall tror jag det handlar mycket om feghet och rädsla. Beträffande de sistnämnda blir jag imponerad tycker det visar på att de är omtänksamma, lyhörda och självklart observanta. De är den typen av människor som bara stannar upp och ger fem minuter av sig själva till en medmänniska. Jag vill vara i det sistnämnda sällskapet. Dagen summeras genom att jag tänker fokusera på de personer som ger mig energi. Är så glad att de finns i mitt liv.